donderdag 7 april 2016

Wandelvakantie Corfu

 Aanbiedingen


Corfu staat bekend als het groene Griekse eiland met een wisselend landschap en het hele jaar een uitbundige vegetatie. Ontelbare bloemen en planten waaronder oleanders, wilde kruiden, cyclamen en orchideeën worden afgewisseld door knoestige olijfbomen en statige cipressen.

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Corfu heeft een aangenaam klimaat, een schitterende natuur met boeiende flora en fauna en de zee en het strand zijn nooit ver weg. Hagedissen koesteren zich in de zon, cicaden vormen een achtergrondkoor en langzaam voortkruipende schildpadden maken duidelijk dat het dagelijkse leven buiten de drukke toeristenplaatsen nog steeds rustig z'n gangetje gaat.


De wandelingen hebben een eenvoudig tot gemiddeld niveau en bieden ook de mogelijkheid enkele toeristische attracties te combineren met landelijk Corfu.
De routes liggen verspreid over het hele eiland. Een huurauto (4-deurs met airco) is inbegrepen zodat men niet afhankelijk is van openbaar vervoer en vaste tijdstippen.Verblijf in een mooie cottage in een grote tuin  vol bloemen en planten en een mooi zwembad met zonneterras om heerlijk te relaxen.
 Inbegrepen:


- 7 Overnachtingen in de Pink Studio Cottage: incl. schoonmaak, bed-en keukenlinnen, badhanddoeken.
- Welkomst levensmiddelenpakket met koffie, thee, melk, suiker, mineraalwater, brood, boter, yoghurt, jam en fruit.
- 7 x 24 uur huurauto (4-deurs met airco)
- Informatieboekje en wandelbeschrijvingen.

Tarieven per persoon, gebaseerd op twee personen die samen een cottage delen op basis van logies.
April € 339,-- Aanbieding € 299,-- per persoon
Mei, juni en vanaf 16 september € 359,-- Aanbieding € 319,-- per persoon
Van 16 september tot 31 oktober € 339,-- Aanbieding € 299,-- per persoon

Meer informatie Meer informatie over de wandelvakantie op Corfu